Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Vaccinaties Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar reisvaccinaties in Utrecht, dan ben je bij ons vaccinatiecentrum Utrecht aan het juiste adres. Onze kliniek in Utrecht is gespecialiseerd in reisvaccinaties. Welke bestemming je ook naartoe reist, bij ons laat je de vaccinatie doen die je daarvoor nodig hebt. Dankzij de ruime openingstijden kun je vrijwel altijd nog op dezelfde dag terecht.

Open weekend/avond

BIG Gecertificeerde artsen

Geen extra toeslagen

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag.

Vaccinatiekliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 19:00
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde kliniek voor reisvaccinaties en woon je in de omgeving van de gemeente Utrecht? Dan kun je altijd bij onze  vaccinatiekliniek aan de Amsterdamsestraatweg 542 terecht. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken met de auto en parkeren kan bij ons gratis voor de deur. Daarnaast zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo sta je vanaf Utrecht Centraal station met 10-15 minuten bij ons voor de deur.

Wat kost een vaccinatie test in Utrecht?

Bij de vaccinatie clinic in Utrecht wordt voor elke reis per persoon een consult in rekening gebracht. Tijdens een consult geeft de arts/deskundige jou informatie en een advies voor de eventueel benodigde vaccinaties voor jouw reis. Hiervoor worden consult kosten gerekend die bij het bedrag van de reisvaccinaties komen. De prijzen voor een reisvaccinatie zijn per injectie.  Bij een vervolgvaccinatie betaalt u een lager tarief. Wij hanteren geen extra toeslagen voor consulten in de avond of het weekend en ook niet voor een langere reis.

Bekijk de volledige prijzen lijst hier

Onze vaccinaties in Utrecht

Bij onze kliniek in Utrecht is het mogelijk om een reizigersadvies, vaccinaties en malaria advies te krijgen. De openingstijden zijn ruim en je kan vaak dezelfde dag terecht. Je wordt behandeld door een van onze ervaren, BIG geregistreerde artsen. We nemen graag samen met jou de reisplannen door en zorgen dat jij straks onbezorgd, veilig en goed beschermd op reis gaat. Of kom langs bij één van onze andere klinieken: Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam, Nijmegen, Den Haag en Eindhoven.

Hoe werkt een consult bij de Vaccinatie Clinic Utrecht?

Er volgt eerst een gesprek met de arts / deskundige waarbij er wordt bepaalt welke vaccinaties er gegeven moeten worden. Dit is afhankelijk van de reis die je maakt.

Er wordt gekeken naar de geplande activiteiten, de duur en verdere bijzonderheden rondom uw reisbestemming. De ziekte geschiedenis en het gebruik van medicatie worden uitgevraagd. Deze gegevens kunnen invloed hebben op de reizigersadviezen en vaccinaties die worden aanbevolen.  De adviezen die wij geven zijn op maat. Tijdens het reisadvies zal de (reizigers) deskundige de verschillende infectieziekten waar u risico op heeft uitleggen. Indien er een vaccinatie of medicatie nodig is ter bescherming van de reisziekte kan deze meteen gegeven worden.

Als er een vervolg afspraak nodig is indien er meerdere vaccinaties nodig zijn om volledig beschermd te zijn dan zal het tarief van deze afspraak veel voordeliger zijn omdat de indicaties en contra-indicaties al tijdens de eerste afspraak (het zogenoemde reisconsult) verwerkt zijn.

Bij ons kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden.

1 - Afspraak maken

Je kan online of telefonisch een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een vaccinatie kliniek wordt de vaccinatie uitgevoerd.

Waarom Vaccinatie Clinic?

  • Geen wachtlijsten
  • 7 locaties in heel Nederland
  • Scherpe prijzen
  • Consult met BIG geregistreerde artsen/deskundigen
  • Persoonlijk en uitgebreid reisadvies

Professionele vaccinatie Utrecht

In Nederland gelden er verschillende wetten en regels rondom het vaccineren voordat je een bepaald land mag betreden. Dit is om jouw veiligheid, maar ook de veiligheid van de rest van je medemens. Net als onze andere locaties, is ons vaccinatiecentrum in Utrecht de plek waar je veilig een vaccinatie laat plaatsen. Onze klinieken hebben geregistreerd BIG artsen in dienst. Zij zijn gespecialiseerd in vaccinaties en het toedienen hiervan. Bovendien krijg je voorafgaand aan de vaccinatie persoonlijk en deskundig advies. Je bent in al onze klinieken in goede en veilige handen.

 

Duidelijke prijzen, geen verassingen

De kosten van een vaccinatie wil je graag duidelijk weten, omdat het veel geld in één keer kan zijn wat je moet betalen. Vaccinatieclinic hanteert vaste prijzen voor alle vaccinaties. Voorafgaand aan jouw afspraak, kun je de prijzen al bekijken op onze website. De kosten van vaccinaties bij de GGD zijn echter vrij onduidelijk, omdat dit via de zorgverzekeraar gaat. Het is daarbij vaak afwachten hoeveel je ervoor moet betalen. De kosten bij Vaccinatieclinic staan dus vast en je komt niet voor verassingen achteraf te staan.

Lees meer