Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Reisvaccinaties Rotterdam

Voor reisvaccinaties in Rotterdam kun je terecht in bij onze vaccinatiekliniek. Het grote voordeel is dat je je hier snel en met de beste zorg kunt laten vaccineren voor een reis. Dankzij de ruime openingstijden van onze vaccinatiekliniek in Rotterdam en haar specialisatie kun je vrijwel altijd op dezelfde dag worden geholpen, dit geldt overigens voor al onze klinieken.

Open weekend/avond

BIG Gecertificeerde artsen

Geen extra toeslagen

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag.

Vaccinatie Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag8:30 - 20:00
dinsdag8:30 - 17:00
woensdag11:00 - 19:00
donderdag11:00 - 19:00
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Vaccinatie Clinic Rotterdam is een privékliniek gevestigd aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege zijn centrale positie in de randstad is onze locatie een fijne uitvalsbasis. Je staart zo bij ons voor de deur. Dus ben je op zoek naar reis vaccinaties en woon je in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse, Gouda, Delft, Zoetermeer of elders in de buurt van Rotterdam? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een uitbreidt reizigers advies. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Daarnaast zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo sta je vanaf Rotterdam Centraal station binnen 10 minuten bij ons voor de deur.

Dankzij de ruime openingstijden van onze reisvaccinatie poli in Rotterdam en haar specialisatie in het geven van reisvaccinaties, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekendl.

Wat kost een vaccinatie test in Rotterdam?

Voor elke nieuwe reis wordt per persoon een consult in rekening gebracht. Tijdens een consult doet de arts/deskundige op basis van de intake een advies voor de eventuele benodigde vaccinatie voor de desbetreffende reis. Dit bedrag komt bij het bedrag van de vaccinaties. De prijzen voor vaccinatie zijn per injectie. Bij een vervolgvaccinatie betaalt u een lager tarief. Wij hanteren geen weekend of avond toeslagen ook niet voor een langere reis.

Bekijk de volledige prijzenlijst hier

Onze vaccinaties in Rotterdam

Bij onze kliniek in Rotterdam is het mogelijk om een reizigersadvies, vaccinaties en malaria advies te krijgen. De openingstijden zijn ruim en je kan vaak dezelfde dag terecht. Je wordt behandeld door een van onze ervaren, BIG geregistreerde artsen. We nemen graag samen met jou de reisplannen door en zorgen dat jij straks onbezorgd, veilig en goed beschermd op reis gaat. Of kom langs bij één van onze andere klinieken: Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Nijmegen, Den Haag en Eindhoven.

Hoe werkt een consult bij de Vaccinatie Clinic Rotterdam?

Er volgt eerst een gesprek met de arts / deskundige waarbij er wordt bepaalt welke vaccinaties er gegeven moeten worden. Dit is afhankelijk van de reis die je maakt.

Er wordt gekeken naar de geplande activiteiten, de duur en verdere bijzonderheden rondom uw reisbestemming. De ziekte geschiedenis en het gebruik van medicatie worden uitgevraagd. Deze gegevens kunnen invloed hebben op de reizigersadviezen en vaccinaties die worden aanbevolen.  De adviezen die wij geven zijn op maat. Tijdens het reisadvies zal de (reizigers) deskundige de verschillende infectieziekten waar u risico op heeft uitleggen. Indien er een vaccinatie of medicatie nodig is ter bescherming van de reisziekte kan deze meteen gegeven worden.

Als er een vervolg afspraak nodig is indien er meerdere vaccinaties nodig zijn om volledig beschermd te zijn dan zal het tarief van deze afspraak veel voordeliger zijn omdat de indicaties en contra-indicaties al tijdens de eerste afspraak (het zogenoemde reisconsult) verwerkt zijn.

Bij ons kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden.

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een vaccinatie kliniek wordt de vaccinatie uitgevoerd.

Waarom Vaccinatie Clinic?

  • Geen wachtlijsten
  • 7 locaties in heel Nederland
  • Scherpe prijzen
  • Consult met BIG geregistreerde artsen/deskundigen
  • Persoonlijk en uitgebreid reisadvies

Vaccinatieclinic of GGD inentingen?

Om een vaccinatie te krijgen moeten er verschillende dingen geregeld worden. Zo moet je natuurlijk weten welke reisprik je nodig hebt voor het land of gebied waar je naartoe gaat. Ook is er een persoonlijk gesprek nodig met een arts of deskundige, alvorens je de reisprik(ken) krijgt. Zowel bij de GGD als bij Vaccinatieclinic gaat dit redelijk op dezelfde manier, het verschil zit hem vooral in de wachttijd en de kosten van de vaccinaties. Bij vaccinatieclinic kun je vrijwel altijd dezelfde dag nog terecht, bij de GGD moet je vaak lang wachten tot je aan de beurt bent. Daarnaast moet je met GGD inentingen wachten op kosten achteraf; dit gaat namelijk via de zorgverzekeraar. Bij Vaccinatieclinic weet je vooraf wat de kosten zullen worden en betaal je ook nog eens een scherpe prijs voor de vaccinaties!

 

Reisziekten

Per bestemming zijn er verschillende ziekten die je op zou kunnen lopen wanneer je niet gevaccineerd wordt. Sommige vaccinaties zijn verplicht, anderen zijn aanbevolen. Belangrijk is dat je van tevoren goed op de hoogte bent van wat vaccins zijn.
Over verplichte vaccinaties kunnen we kort zijn; deze moet je krijgen voordat je het land mag betreden waar je heen wilt. Over de aanbevolen vaccins moet je goed nadenken; er zijn niet voor niets vaccins ontwikkeld voor die bepaalde ziekten. Als je ze kunt voorkomen, waarom dan ook niet? Bovendien zorgt een vaccin er ook voor dat je veiliger op reis kunt gaan.

Lees meer