Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Reisvaccinaties Den Haag

Wanneer jij je wilt laten inenten met een reisvaccinatie, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk en met de beste zorg geholpen worden. Dankzij de ruime openingstijden van onze vaccinatiekliniek Den Haag, en haar specialisatie in inentingen kun je vrijwel altijd direct en op dezelfde dag terecht voor reisvaccinaties in Den Haag. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend.

Open weekend/avond

BIG Gecertificeerde artsen

Geen extra toeslagen

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden kunnen wisselen zie beschikbaarheid in de online agenda.

Vaccinatie Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Wat kost een vaccinatie in Den Haag?

Voor elke nieuwe reis wordt per persoon een consult in rekening gebracht. Tijdens een consult bij de Vaccinatie Clinic in Den Haag doet de arts/deskundige op basis van de intake een advies voor de eventuele benodigde vaccinatie voor de desbetreffende reis. Dit bedrag komt bij het bedrag van de vaccinaties. De prijzen voor vaccinatie zijn per injectie. Bij een vervolgvaccinatie betaalt u een lager tarief. Wij hanteren geen weekend of avond toeslagen ook niet voor een langere reis.

Bekijk de volledige prijzenlijst hier

Onze vaccinaties in Den Haag

Bij onze kliniek in Den Haag is het mogelijk om een reizigersadvies, vaccinaties en malaria advies te krijgen. De openingstijden zijn ruim en je kan vaak dezelfde dag terecht. Je wordt behandeld door een van onze ervaren, BIG geregistreerde artsen. We nemen graag samen met jou de reisplannen door en zorgen dat jij straks onbezorgd, veilig en goed beschermd op reis gaat. Of kom langs bij één van onze andere klinieken: Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen en Eindhoven.

Hoe werkt een consult bij Vaccinatie Clinic Den Haag?

Er volgt eerst een gesprek met de arts / deskundige waarbij er wordt bepaalt welke reis vaccinaties vaccinaties er gegeven moeten worden. Dit is afhankelijk van de reis die je maakt.

Er wordt gekeken naar de geplande activiteiten, de duur en verdere bijzonderheden rondom uw reisbestemming. De ziekte geschiedenis en het gebruik van medicatie worden uitgevraagd. Deze gegevens kunnen invloed hebben op de reizigersadviezen en vaccinaties die worden aanbevolen.  De adviezen die wij geven zijn op maat. Tijdens het reisadvies zal de (reizigers) deskundige de verschillende infectieziekten waar u risico op heeft uitleggen. Indien er een vaccinatie of medicatie nodig is ter bescherming van de reisziekte kan deze meteen gegeven worden.

Als er een vervolg afspraak nodig is indien er meerdere vaccinaties nodig zijn om volledig beschermd te zijn dan zal het tarief van deze afspraak veel voordeliger zijn omdat de indicaties en contra-indicaties al tijdens de eerste afspraak (het zogenoemde reisconsult) verwerkt zijn.

Bij ons kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden.

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek wordt de vaccinatie uitgevoerd.

Waarom Vaccinatie Clinic?

  • Geen wachtlijsten
  • 7 locaties in heel Nederland
  • Scherpe prijzen
  • Consult met BIG geregistreerde artsen/deskundigen
  • Persoonlijk en uitgebreid reisadvies

Geen onverwachte kosten

De kosten wanneer je je laat inenten kunnen hoog oplopen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de vaccinaties die je nodig hebt en naar welke bestemming je toe reist. Het ene land vraagt veel vaccinaties en voor het andere land gelden veel aanbevolen inentingen. Bij Vaccinatieclinic Den haag hanteren wij vaste prijzen. Daarnaast ben je bij ons altijd zeker van het bedrag dat je betaalt: je betaalt namelijk geen onverwachte kosten achteraf.

 

LCR geregistreerde artsen

Vaccinatieclinic Den haag heeft, net als al onze klinieken, LCR geregistreerde artsen en deskundigen in dienst. In onze klinieken ben je in goede handen. Je wordt altijd met de juiste aandacht en zorg behandelt. Het inenten kun je dus gerust aan onze specialisten overlaten. Wij hechten veel waarde aan een veilige en vertrouwde omgeving. Daarom hebben we voordat het inenten plaatsvindt, altijd een persoonlijk consult met al onze afspraken. Zo zorgen we er dus voor dat we jouw vraag en behoefte zorgvuldig behandelen.
Na het inenten krijg je, als je die nog niet hebt, een vaccinatieboekje mee naar huis. Dit is jouw bewijs dat je de inentingen hebt gekregen die je nodig hebt.

Lees meer