Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Reisvaccinaties Thailand

Welke reisvaccinaties zijn nodig voor Thailand?

Ben jij benieuwd welke inentingen voor Thailand noodzakelijk zijn? En welke vaccinaties in Thailand zijn aanbevolen? Op deze pagina vind je het overzicht met alle informatie die je hiervoor nodig hebt. Bij Vaccinatieclinic maak je gemakkelijk online een afspraak en kun je vaak vandaag nog terecht voor een reisvaccinatie.

Hieronder vindt u de aanbevolen reisvaccinaties voor een reis naar Thailand:

Aanbevolen: DTP, Hepatitis A, (BMR indien nooit mazelen gehad of nooit daartegen gevaccineerd) BCG, Hepatitis B, rabies, buiktyfus, japanse encefalitis bij een verblijf langer dan 3 maanden

Verplicht: Gele koorts als je via gele koorts gebied in Afrika of Zuid-Amerika reist

Malariagebied: Ja

 

Wanneer vaccinaties Thailand?

Vaccinaties voor Thailand zijn noodzakelijk om te kunnen starten met de reis. Doe je dit niet, dan mag je het land niet betreden. Het lichaam heeft tijd nodig om de inenting te verwerken en te zorgen dat je dus beschermt wordt tegen de betreffende ziekte. Niet voor iedere bestemming gelden dezelfde inentingen als Thailand. Per land zijn verschillende reisziektes actief. Gelukkig heeft Vaccinatieclinic alle reisvaccinaties beschikbaar en kun je via ons dus veilig op reis.

 

Welke aanbevolen inenting Thailand?

Het is van belang om ook aanbevolen inentingen te nemen. Dat deze niet onder de verplichte categorie vallen, wil niet zeggen dat deze ziekte niet heerst in dat land of dat je deze ziekte niet kunt krijgen!

Wanneer je bij ons in de kliniek bent, bespreekt de LCR geregistreerd arts de persoonlijke situatie met jou door. Uit dit gesprek halen we naar voren welke inenting voor jou sterker geadviseerd wordt. Dit is voor iedere persoonlijke situatie anders, mede daarom is het consult erg belangrijk. Wanneer iemand bijvoorbeeld een chronische ziekte heeft, kan het erg gevaarlijk zijn om een land als Thailand te betreden zonder een bepaalde inenting. Laat je dus ten alle tijden goed informeren over het belang van een zorgvuldig consult en een professionele behandeling. Zo zorg jij dat je veilig op reis gaat!

Waarom Vaccinatieclinic?

  • Geen wachttijden
  • Geen extra toeslagen ook niet voor langere reizen
  • Scherpe prijzen
  • BIG geregistreerde artsen / LCR geregistreerd
  • Ruime openingstijden
Lees meer