Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Reisvaccinaties Indonesië

Welke reisvaccinaties zijn nodig voor Indonesië?

Op zoek naar vaccinaties voor Indonesië? Bij Vaccinatieclinic hebben wij alle vaccinaties die je nodig hebt om veilig op reis te gaan naar iedere bestemming. Onze artsen zullen in een consult met jou doornemen welke vaccinaties jij voor Indonesië. Bij ons wordt je altijd zorgvuldig geholpen, zodat je met een veilig gevoel op reis kunt. Maak nu een afspraak bij een kliniek bij jou in de buurt!

Hieronder vindt u de aanbevolen reisvaccinaties voor een reis naar Indonesië:

Aanbevolen: DTP, Hepatitis A, BMR BCG, Hepatitis B, rabies, buiktyfus, japanse encefalitis bij een verblijf langer dan 3 maanden

Verplicht: Gele koorts als je via gele koorts gebied in Afrika of Zuid-Amerika reist

Malariagebied: Ja

Aanbevolen vaccinatie Indonesië

Dat een vaccinatie aanbevolen is, wil niet zeggen dat je deze niet hoeft te nemen. De vaccinatie voor een bepaalde ziekte is er niet voor niets, het zijn serieuze ziektes waar je erg ziek van kunt worden. Het is daarom van belang om het advies van onze artsen op te volgen en iedere vaccinatie te nemen welke aanbevolen wordt voor jou. Ieders persoonlijke situatie maakt welke vaccinatie van belang is, dit heeft te maken met bijvoorbeeld de gezondheid en leefstijl.

 

Hoelang van tevoren moet ik me inenten?

Per reisziekte is het verschillend hoeveel tijd van tevoren je de vaccinatie moet krijgen. Het lichaam heeft tijd nodig om het vaccin op te nemen en antistoffen aan te maken om je te beschermen. Het is daarom erg belangrijk om ruim voordat je op reis gaat contact op te nemen met een specialist. Zo voorkom je problemen vlak voor vertrek! Heb jij inentingen nodig voor Indonesië? Kom dan gerust langs bij Vaccinatieclinic voor een consult, onze artsen adviseren jou hier persoonlijk in verder en kunnen al jouw vragen beantwoorden.

Waarom Vaccinatieclinic?

  • Geen wachttijden
  • Geen extra toeslagen ook niet voor langere reizen
  • Scherpe prijzen
  • BIG geregistreerde artsen / LCR geregistreerd
  • Ruime openingstijden