Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Reisvaccinaties Eindhoven

Wanneer jij je wilt laten inenten met een reisvaccinatie, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk en met de beste zorg geholpen worden. Omdat Vaccinatieclinic Eindhoven ruime openingstijden hanteert, kun je snel terecht bij onze LCR geregistreerde artsen. Bij ons kun je in de avond en zelfs in het weekend terecht.

Open weekend/avond

BIG Gecertificeerde artsen

Geen extra toeslagen

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag.

Vaccinatie Kliniek Eindhoven

Gerard Philipslaan 143A, 5616 LE Eindhoven
Noord-Brabant
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag16:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag16:00 - 20:00
vrijdagGesloten
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

De privékliniek van OneDayClinic is gevestigd aan de Gerard Philipslaan 143a. Onze locatie in Eindhoven is vanwege zijn centrale positie in Noord-Brabant een fijne uitvalsbasis. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze ruime en bovendien gratis parkeerplaats parkeer je ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Daarnaast zijn wij ook het het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo sta je vanaf Eindhoven Centraal station met circa 15-20 minuten bij ons voor de deur.

Woon jij in de omgeving Eindhoven, Den Bosch, Venlo of Helmond en ben je op zoek naar een kliniek waar je reisadvisering kan krijgen bij jou in de buurt? Kom dan langs bij Vaccinatie Clinic Eindhoven. Bij onze vaccinatie kliniek vind je specialisten die gespecialiseerd zijn in het geven van reizigers advies. Jouw gezondheid staat bij ons op nummer 1!

Heb je vragen over onze vaccinaties of onze service? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande button of door te bellen naar 084 070 3483.

Wat kost een vaccinatie in Eindhoven?

Voor elke nieuwe reis wordt per persoon een consult in rekening gebracht. Tijdens een consult doet de arts/deskundige op basis van de intake een advies voor de eventuele benodigde vaccinatie voor de desbetreffende reis. Dit bedrag komt bij het bedrag van de vaccinaties. De prijzen voor vaccinatie zijn per injectie. Bij een vervolgvaccinatie betaalt u een lager tarief. Wij hanteren geen weekend of avond toeslagen ook niet voor een langere reis.

Bekijk de volledige prijzenlijst hier

Onze vaccinaties in Eindhoven

Bij onze kliniek in Eindhoven is het mogelijk om een reizigersadvies, vaccinaties en malaria advies te krijgen. De openingstijden zijn ruim en je kan vaak dezelfde dag terecht. Je wordt behandeld door een van onze ervaren, BIG geregistreerde artsen. We nemen graag samen met jou de reisplannen door en zorgen dat jij straks onbezorgd, veilig en goed beschermd op reis gaat. Of kom langs bij één van onze andere klinieken: Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen en Den Haag.

Hoe werkt werkt een consult bij de Vaccinatie Clinic?

1 - Afspraak maken

Maak online of telefonisch een afspraak

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek wordt de vaccinatie uitgevoerd.

Er volgt eerst een gesprek met de arts / deskundige waarbij er wordt bepaalt welke vaccinaties er gegeven moeten worden. Dit is afhankelijk van de reis die je maakt.

Er wordt gekeken naar de geplande activiteiten, de duur en verdere bijzonderheden rondom uw reisbestemming. De ziekte geschiedenis en het gebruik van medicatie worden uitgevraagd. Deze gegevens kunnen invloed hebben op de reizigersadviezen en vaccinaties die worden aanbevolen.  De adviezen die wij geven zijn op maat. Tijdens het reisadvies zal de (reizigers) deskundige de verschillende infectieziekten waar u risico op heeft uitleggen. Indien er een vaccinatie of medicatie nodig is ter bescherming van de reisziekte kan deze meteen gegeven worden.

Als er een vervolg afspraak nodig is indien er meerdere vaccinaties nodig zijn om volledig beschermd te zijn dan zal het tarief van deze afspraak veel voordeliger zijn omdat de indicaties en contra-indicaties al tijdens de eerste afspraak (het zogenoemde reisconsult) verwerkt zijn.

Bij ons kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden.

Lees de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Waarom Vaccinatie Clinic?

  • Geen wachtlijsten
  • 7 locaties in heel Nederland
  • Scherpe prijzen
  • Consult met BIG geregistreerde artsen/deskundigen
  • Persoonlijk en uitgebreid reisadvies

Waarom reisvaccinaties?

Om jezelf, maar ook anderen om je heen te beschermen zijn reisvaccinaties noodzakelijk. Een prik halen beschermt je tegen allerlei ziektes. In veel gevallen is het krijgen van een prik verplicht, in andere gevallen is het aanbevolen. Welke prikken noodzakelijk zijn hangt vaak af van de ziekte en naar welke bestemming je toe reist. De aanbevolen prikken worden tijdens het consult met je besproken. Hierin beslissen de artsen of deze prikken voor jou van belang zijn. Natuurlijk kan het nooit kwaad om je te beschermen tegen aanbevolen ziektes, dus heb je de mogelijkheid, bescherm je dan!

 

Geen extra toeslagen

Hoe zit het met de kosten bij Vaccinatieclinic? GGD vaccinaties kosten vaak veel tijd, maar ook geld. De kosten zijn onzeker, omdat dit via de zorgverzekeraar wordt geregeld. Kom je bij Vaccinatieclinic, dan staan de kosten vast en je betaalt geen extra toeslagen. Bovendien bereken je voorafgaand aan jouw consult al gemakkelijk wat je maximaal kwijt zal zijn via ons prijzen overzicht.

Lees meer