Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Reisvaccinaties Marokko

Welke reisvaccinaties zijn nodig voor Marokko?

Zoek jij inentingen voor Marokko omdat je hier naartoe op reis gaat? Er zijn diverse aanbevolen inentingen voor Marokko. Tijdens een consult in een van onze klinieken helpen onze medewerkers jou graag verder welke inentingen voor jou het grootste belang hebben. Bij ons word je altijd zorgvuldig geholpen; wij hebben BIG/LCR geregistreerde artsen in dienst. Zij beschikken over alle kennis over reisvaccinaties.

Hieronder vindt u de aanbevolen reisvaccinaties voor een reis naar Marokko:

Aanbevolen: DTP, Hepatitis A, (BMR indien nooit mazelen gehad of nooit daartegen gevaccineerd) BCG, Hepatitis B, rabies, buiktyfus bij een verblijf langer dan 3 maanden

Verplicht: Geen

Malariagebied: Nee

Waarom vaccinaties Marokko?

Vaccinaties voor Marokko zijn er niet voor niets. In Marokko zijn, net als in veel andere landen en gebieden zoals Turkije en Suriname, kansen om verschillende ziektes op te lopen. Om welke ziektes dit gaat, heeft dus te maken met het gebied waar je naartoe reist. Onder andere het klimaat bepaalt welke risico ziekten er in het land zijn. Een vaccinatie beschermt jou tegen deze ziektes en zorgt er dus voor dat je met een gerust gevoel kunt afreizen naar Marokko.

 

Wat kost een vaccinatie voor Marokko?

De kosten van reisvaccinaties verschillen. Het hangt er van af welke vaccinatie je nodig hebt, en hoeveel vaccinaties je in totaal nodig hebt voor Marokko. Vaccinatieclinic hanteert scherpe prijzen; vaccinaties zijn erg belangrijk en dus willen wij het mogelijk maken dat iedereen bij ons terecht kan. Daarnaast hanteren wij ook geen toeslagen achteraf. Je weet van tevoren dus wat je betaalt voor jouw vaccinaties. Ga veilig op reis en laat je vaccineren bij Vaccinatieclinic!

Waarom Vaccinatieclinic?

  • Geen wachttijden
  • Geen extra toeslagen ook niet voor langere reizen
  • Scherpe prijzen
  • BIG geregistreerde artsen / LCR geregistreerd
  • Ruime openingstijden