Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Reisvaccinaties Nijmegen

Open weekend/avond

BIG Gecertificeerde artsen

Geen extra toeslagen

Ga jij op reis naar het buitenland en heb je vaccinaties nodig, kom dan naar ons vaccinatiecentrum in Nijmegen. Vaccinatieclinic is een professioneel en gecertificeerde plek om jouw reisvaccinaties te nemen. Ons vaccinatiecentrum in Nijmegen is een van onze meerdere klinieken. Bij ons wordt je altijd snel geholpen, vaak kan dit dezelfde dag nog! Daarnaast hebben we ruime openingstijden, zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend.

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden kunnen wisselen zie beschikbaarheid in de online agenda.

Vaccinatie Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:00
dinsdagGesloten
woensdag8:30 - 17:00
donderdagGesloten
vrijdag8:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Ben je op zoek naar een reisvaccinatie advies en woon je in Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Wageningen, Den Bosch of elders in de buurt van Nijmegen? Dan kun je altijd bij onze locatie aan de Oranjesingel 2A in Nijmegen terecht. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken met de auto en je parkeert makkelijk en snel voor de deur. Daarnaast zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo sta je door onze centrale ligging vanaf Nijmegen Centraal station met minder dan 10 minuten lopen bij ons voor de deur.

Wat kost een vaccinatie in Nijmegen?

Voor elke nieuwe reis wordt per persoon een consult in rekening gebracht. Tijdens een consult bij de Vaccinatie Clinic in Nijmegen doet de arts/deskundige op basis van de intake een advies voor de eventuele benodigde vaccinatie voor de desbetreffende reis. Dit bedrag komt bij het bedrag van de vaccinaties. De prijzen voor vaccinatie zijn per injectie. Bij een vervolgvaccinatie betaalt u een lager tarief. Wij hanteren geen weekend of avond toeslagen ook niet voor een langere reis.

Bekijk de volledige prijzenlijst hier

Onze vaccinaties in Nijmegen

Bij onze kliniek in Nijmegen is het mogelijk om een reizigersadvies, vaccinaties en malaria advies te krijgen. De openingstijden zijn ruim en je kan vaak dezelfde dag terecht. Je wordt behandeld door een van onze ervaren, BIG geregistreerde artsen. We nemen graag samen met jou de reisplannen door en zorgen dat jij straks onbezorgd, veilig en goed beschermd op reis gaat. Of kom langs bij één van onze andere klinieken: Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

Hoe werkt een consult bij Vaccinatie Clinic Nijmegen?

Er volgt eerst een gesprek met de arts / deskundige waarbij er wordt bepaalt welke vaccinaties er gegeven moeten worden. Dit is afhankelijk van de reis die je maakt.

Er wordt gekeken naar de geplande activiteiten, de duur en verdere bijzonderheden rondom uw reisbestemming. De ziekte geschiedenis en het gebruik van medicatie worden uitgevraagd. Deze gegevens kunnen invloed hebben op de reizigersadviezen en vaccinaties die worden aanbevolen.  De adviezen die wij geven zijn op maat. Tijdens het reisadvies zal de (reizigers) deskundige de verschillende infectieziekten waar u risico op heeft uitleggen. Indien er een vaccinatie of medicatie nodig is ter bescherming van de reisziekte kan deze meteen gegeven worden.

Als er een vervolg afspraak nodig is indien er meerdere vaccinaties nodig zijn om volledig beschermd te zijn dan zal het tarief van deze afspraak veel voordeliger zijn omdat de indicaties en contra-indicaties al tijdens de eerste afspraak (het zogenoemde reisconsult) verwerkt zijn.

Bij ons kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden.

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek wordt de vaccinatie uitgevoerd.

Waarom Vaccinatie Clinic?

  • Geen wachtlijsten
  • 7 locaties in heel Nederland
  • Scherpe prijzen
  • Consult met BIG geregistreerde artsen/deskundigen
  • Persoonlijk en uitgebreid reisadvies

Betrouwbaar en transparant

Het kan best spannend zijn om een vaccinatie te krijgen, het is niet zomaar iets dat er iets in je lichaam wordt gestopt. Om die reden vinden wij het belangrijk dat we betrouwbaar zijn en jou een veilig gevoel geven. Onze artsen zijn BIG geregistreerd en hebben veel ervaring in hun werk.
Over de prijzen zijn wij transparant. De kosten van vaccinaties bij de huisarts kunnen hoog oplopen en als een verassing komen, omdat dit word verrekend met het eigen risico. Bij Vaccinatieclinic kun je zelfs van tevoren al de prijzen bekijken, zo kom je nooit voor verassingen te staan!

 

Verplichte en aanbevolen inentingen

Zoals in ons overzicht van vaccinaties per land ook te zien is, zijn er verplichte en aanbevolen inentingen. Een verplichte inenting heb je dus nodig om het land te mogen betreden, eerder kun je niet het vliegtuig instappen. In andere gevallen zijn inentingen aanbevolen. In deze gevallen is het per persoon verschillend of je deze inenting wel of niet moet nemen. In het persoonlijke consult voorafgaand aan de inenting wordt dit uitvoerig met je besproken.

Lees meer