Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Reisvaccinaties Turkije

Welke reisvaccinaties zijn nodig voor Turkije?

Ga je op reis naar Turkije, dan heb je inentingen nodig. Bij Vaccinatieclinic kun je terecht voor alle inentingen, naar welke bestemming je ook toe reist. Bij ons kun je vaak dezelfde dag nog terecht, zelfs in de avond of in het weekend. Ga jij dus op vakantie naar Turkije? Bekijk dan welke vaccinaties je wellicht nodig hebt om je te beschermen tegen reisziekten!

Hieronder vindt u de aanbevolen reisvaccinaties voor een reis naar Turkije:

Aanbevolen: DTP, Hepatitis A Hepatitis B, rabies, bij een verblijf langer dan 3 maanden

Verplicht: Geen

Malariagebied: Ja

 

Veilige vaccinatie Turkije

Wanneer je een vaccinatie nodig hebt, wil je dat dit veilig gebeurd. Je wilt er zeker van zijn dat je professioneel geholpen wordt. Vaccinatieclinic werkt met LCR geregistreerde artsen, dit betekent dat onze artsen bevoegd zijn tot het voorschrijven en het geven van vaccinaties. Ook vinden wij het belangrijk dat jij je veilig en op je gemak voelt, een injectie is natuurlijk niet niks. Heb je dus een inenting nodig voor Turkije, dan zit je goed bij al onze klinieken!  Maak gemakkelijk online een afspraak.

 

Welke vaccinaties Turkije noodzakelijk?

Er zijn verschillende aanbevolen vaccinaties voor Turkije. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, zal de arts adviseren welke inentingen voor Turkije jij in ieder geval nodig hebt. De arts beoordeelt dit op basis van verschillende factoren, zoals je gezondheid en leefstijl. Dat de vaccinaties aanbevolen zijn, wil namelijk niet zeggen dat je ze niet hoeft te nemen. Om goed voor je lichaam te zorgen is het dus ook belangrijk om je te beschermen tegen bepaalde reisziekten, wat de bestemming ook is. Het consult met de arts is dus heel belangrijk alvorens je een inenting voor Turkije krijgt!

Waarom Vaccinatieclinic?

  • Geen wachttijden
  • Geen extra toeslagen ook niet voor langere reizen
  • Scherpe prijzen
  • BIG geregistreerde artsen / LCR geregistreerd
  • Ruime openingstijden

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen