Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Reisvaccinaties Suriname

Welke inentingen zijn nodig voor Suriname?

Ben je op zoek naar inentingen voor Suriname? Maak dan een afspraak bij Vaccinatieclinic, bijvoorbeeld in Amsterdam of Eindhoven! Bij al onze klinieken kun je terecht voor een professioneel consult. Natuurlijk doen wij ook de vaccinaties in onze klinieken. Bij onze LCR/BIG geregistreerde artsen ben je in goede handen. Onze artsen voeren hun werk uit volgens uiterste precisie en beschikken over de juiste kennis en ervaring.

Hieronder vindt u de aanbevolen reisvaccinaties voor een reis naar Suriname:

Aanbevolen: DTP, Hepatitis A, BMR Buiktyfus, hepatitis B bij een verblijf langer dan 3 maanden

Verplicht: Gele koorts als je via Afrika of Zuid-Amerika reist

Malariagebied: Ja

Aanbevolen inentingen Suriname

Gele koorts inentingen voor Suriname zijn in veel gevallen verplicht. Aanbevolen vaccinaties willen echter niet direct zeggen dat je deze niet nodig hebt. Onder andere hiervoor is het consult met een van onze artsen erg belangrijk. Tijdens dit consult wordt vastgesteld welke vaccinaties voor Suriname jij nodig hebt. Dit heeft te maken met verschillende factoren, zoals leefstijl, gezondheid en het gebied waar je naartoe reist. Vaccinaties zijn er om jou te beschermen tegen bepaalde reisziekten. Deze ziektes zijn vaak erg gevaarlijk en/of besmettelijk en dus is het erg belangrijk hier serieus mee om te gaan.

 

Veilig & vertrouwd

Wij vinden het belangrijk dat je met de beste zorg en aandacht geholpen wordt. Een vaccinatie voor Suriname, of een andere bestemming, is niet niks. We zorgen daarom voor een veilige en vertrouwde sfeer in al onze klinieken.
Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen in onze klinieken en betaal je geen onverwachte toeslagen achteraf. Bij Vaccinatieclinic weet je dus voorafgaand aan de vaccinatie voor Suriname waar je aan toe bent en welke prijs je betaalt. Ook lopen de kosten bij ons niet via de verzekeraar, dit zorgt ervoor dat je op het moment van vaccinatie al betaalt.

Waarom Vaccinatieclinic?

  • Geen wachttijden
  • Geen extra toeslagen ook niet voor langere reizen
  • Scherpe prijzen
  • BIG geregistreerde artsen / LCR geregistreerd
  • Ruime openingstijden