Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Vaccinaties Amsterdam

Wil jij vaccinaties in Amsterdam krijgen , omdat je naar het buitenland gaat? dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk en met de beste zorg geholpen worden. Onze vaccinatiekliniek in Amsterdam is gespecialiseerd in reisvaccinaties. Dankzij de ruime openingstijden kun je vrijwel altijd nog op dezelfde dag terecht bij een van onze BIG-geregistreerde artsen voor de juiste adviezen en vaccinaties voor jouw reis. Voor vaccinaties in Amsterdam kun je in onze kliniek overdag, ’s avonds en in het weekend terecht. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Open weekend/avond

BIG Gecertificeerde artsen

Geen extra toeslagen

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag.

Vaccinatiekliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 17:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag8:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze vaccinatiekliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, als met de auto en de fiets. Zo sta je vanaf Amsterdam Centraal station binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. Kom je in de avond en is de deur gesloten? Druk op de bel Spui Medisch Centrum.

Wat kost een reisvaccinatie in Amsterdam?

Bij de vaccinatie clinic in Amsterdam wordt voor elke nieuwe reis per persoon een consult in rekening gebracht. Tijdens een consult geef de arts/ deskundige jou informatie en een advies voor de eventueel benodigde vaccinaties voor jouw reis. Hiervoor worden consult kosten gerekend die bij het bedrag van de reisvaccinaties komen. De prijzen voor een reisvaccinatie zijn per injectie. Bij een vervolgvaccinatie betaalt u een lager tarief. Wij hanteren geen extra toeslagen voor consulten in de avond of het wekend, en ook niet voor een langere reis.

Bekijk de gehele prijzen lijst hier

Onze reisvaccinaties in Amsterdam

Bij onze vaccinatie kliniek in Amsterdam is het mogelijk om reizigersadvies, vaccinaties en malaria-advies, malariapillen en andere benodigde medicatie (bijv. voor hoogteziekte) te krijgen. De openingstijden zijn ruim en je kan vaak dezelfde dag terecht. Je wordt gezien door een van onze ervaren, BIG-geregistreerde artsen. We nemen graag samen jouw reisplannen door en zorgen ervoor dat jij straks onbezorgd, veilig en goed beschermd op reis gaat. Je kunt ook langskomen bij één van onze andere klinieken: Utrecht, Rotterdam, Amstelveen, Nijmegen, Den Haag en Eindhoven.

Hoe werkt een consult bij de Vaccinatie Clinic?

Er volgt eerst een gesprek met de arts / deskundige waarbij er wordt bepaalt welke vaccinaties er gegeven moeten worden. Dit is afhankelijk van de reis die je maakt.

Er wordt gekeken naar de geplande activiteiten, de duur en verdere bijzonderheden rondom jouw reisbestemming. De ziektegeschiedenis en het gebruik van medicatie worden uitgevraagd. Deze gegevens kunnen invloed hebben op de reizigersadviezen en vaccinaties die worden aanbevolen.  De adviezen die wij geven zijn op maat. Tijdens het reisadvies zal de (reizigers) deskundige informatie geven over de verschillende infectieziekten waar je risico op loopt. Indien er medicatie of een vaccinatie nodig is ter bescherming van de reisziekte kan deze meteen gegeven worden. Soms zijn er meerdere vaccinaties nodig om volledig beschermd te zijn tegen de reisziekte. In dat geval is er een vervolg afspraak nodig. Het tarief van de vervolg afspraak is goedkoper gezien de indicaties en contra-indicaties al tijdens de eerste afspraak afgehandeld zijn.

Bij ons kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden.

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een vaccinatie kliniek wordt de vaccinatie uitgevoerd.

Waarom Vaccinatie Clinic?

  • Geen wachtlijsten
  • 7 locaties in heel Nederland
  • Scherpe prijzen
  • Consult met BIG geregistreerde artsen/deskundigen
  • Persoonlijk en uitgebreid reisadvies

Officiële vaccinaties Amsterdam

Wanneer je een vaccinatie nodig hebt, wil je er zeker van zijn dat je op een professionele en veilige manier geholpen wordt. Een vaccin is namelijk niet niks, omdat het vaak jaren in je lichaam blijft. Bij al onze klinieken wordt je geholpen door BIG gecertificeerde artsen. Dit geeft aan dat wij een officiële en betrouwbare kliniek zijn. Ter vergelijking: vaccinaties van de GGD Amsterdam dienen zich aan dezelfde regels te houden als onze klinieken GGD vaccinaties in Amsterdam zijn dus van dezelfde kwaliteit als van Vaccinatieclinic.

 

Waarom kiezen voor Vaccinatieclinic?

Voor vaccinaties in Amsterdam kies je voor Vaccinatieclinic, omdat je bij ons geen last hebt van een lange wachtrij. Daarnaast is het overzichtelijk wat de kosten van de vaccinaties zijn, wij hanteren namelijk geen bijkomende kosten. Wanneer je GGD vaccinaties in Amsterdam wilt nemen, is het afwachten wanneer je terecht kunt. Daarnaast is het onzeker wat je moet betalen, omdat dit bij de GGD via de dokter gaat.
Wil je dus snel geholpen worden en geen verrassende kosten onder ogen komen? Kies dan voor Vaccinatieclinic Amsterdam!

Lees meer