Geen wachttijden     Afspraken in avond en weekend mogelijk      Scherpe prijzen  

Reisvaccinaties Colombia

Welke reisvaccinaties zijn nodig voor Colombia?

Zoek je vaccinaties voor Colombia, omdat je een reis gaat maken? Dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste vaccinaties krijgt en dat je goed geholpen wordt. Vaccinatieclinic heeft professionele LCR/BIG artsen in dienst. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring om jou op de beste manier te kunnen helpen. Bij al onze klinieken krijgt iedereen eerst een consult met de arts, waarin wordt bepaalt welke vaccinaties in jouw geval noodzakelijk zijn.

Hieronder vindt u de aanbevolen reisvaccinaties voor een reis naar Colombia:

Aanbevolen: DTP, Hepatitis A en gele koorts Hepatitis B en rabies  bij een verblijf langer dan 3 maanden

Verplicht: Geen

Malariagebied: Ja

Welke vaccinaties Colombia?

Mensen gaan met verschillende redenen naar het buitenland. Sommige mensen gaan voor werkafspraken, anderen gaan reizen of op familiebezoek. De reden dat je gaat en het gebied waar je terecht komt bepalen mede welke vaccinaties voor Colombia jij nodig hebt. Natuurlijk geldt dit ook voor andere bestemmingen. Daarnaast is het van belang om met de arts de persoonlijke omstandigheden en leefstijl te bespreken. Al deze gegevens leiden tot een passend advies voor de inentingen voor Colombia die nodig zijn in jouw situatie. Het consult is dus, net als de vaccinaties zelf, een belangrijk onderdeel van het proces.

 

Geen onverwachte kosten

Vaccinatieclinic hanteert vaste, scherpe prijzen. Bij ons betaal je dus nooit te veel. Bovendien krijg je van ons nooit onverwachte kosten achteraf. Wanneer je een afspraak maakt bij ons in de kliniek en langskomt voor een consult, wordt ook direct te betaling voldaan. Zo voorkom je onverwacht hoge kosten van de zorgverzekeraar. Vaccinaties via onze klinieken worden dus ook niet gemeld bij de zorgverzekeraar; je krijgt een vaccinatierapport van ons mee nadat je de vaccinatie(s) hebt gekregen.

Waarom Vaccinatieclinic?

  • Geen wachttijden
  • Geen extra toeslagen ook niet voor langere reizen
  • Scherpe prijzen
  • BIG geregistreerde artsen / LCR geregistreerd
  • Ruime openingstijden